Theatersportvereniging Improfessioneel organiseert op 13 juni de strijd om de Gahwe Auievaah. De Gâhwe Auievaah’ wordt sinds 2010 georganiseerd. Het is dé Haagse prijs voor improviserend Den Haag.

De strijd vindt plaats tussen de Haagse Theatersportverenigingen ‘T Slippertje, de Tegenpartij, ADHD en Improfessioneel. De winnaar mag zich een jaar lang de  “Beste theatersportgroep van Den Haag” noemen.

Wat is theatersport?

Programma’s zoals de Lama’s? Of In Goed Gezelschap? In deze programma’s spelen bekende Nederlanders improvisatietheater. Het publiek geeft suggesties en zij maken daar een scene van. En dat doen de Haagse theatersportgroepen ook. Zij maken van jouw suggesties de meest ontroerende, grappigste, vertederende en muzikale scenes. Jij bepaalt wat zij spelen. En wie er wint.

De deur gaat open om 19.30 uur en vanaf 20.00 uur barst de strijd los.

Om kaarten te reserveren kun je een mail sturen naar: nellie@improfessioneel.nl ( vermeldt daar alseblieft je naam, het aantal kaarten en je telefoonnummer bij.) De kaarten kosten 10 euro per stuk en kunnen bij aankomst aan de kassa van het theater afgerekend worden.