Hoteldebotel is een Nederlandse uitdrukking afkomstig uit het Jiddisch. Het betekent helemaal van streek, verward, stapelgek of dolverliefd. En het zou zomaar kunnen dat al deze betekenissen van hoteldebotel aan bod komen in deze unieke en eenmalige voorstelling. De hele voorstelling is geïmproviseerd en speelt zich af in een (hoe kan het ook anders) hotel. Meer weten we nog niet en dat maakt deze voorstelling nu juist zo spannend en leuk.

IMPROFESSIONEEL: DE GEZELLIGSTE VERENIGING
Kom genieten van dit avondje vermaak in het knusse theater In de Steeg, waar leden van theatersportvereniging Improfessioneel naast de rollen op het toneel ook alle andere rollen op zich nemen. De leuke gozer achter de bar, de schoonmaker, de kassa juf, de presentator: alle taken worden verricht door leden van Improfessioneel. Zo houden we de toegangsprijs laag voor jou en versterken we gelijk het verenigingsgevoel. En het maakt het drankje in de pauze en na afloop nog eens extra gezellig, want je bent natuurlijk welkom om te blijven hangen.

PRAKTISCHE INFO
Zaal open: 19.30 uur
Start show: 20.00 uur
Toegangsprijs: € 7,50 (incl. drankje) > Let op: je kunt NIET pinnen in De Steeg, dus maak onze kassadame of -heer blij en neem gepast geld mee!

Tot zaterdag 21 mei in Theater In De Steeg (Westeinde 165, Den Haag)!

Fout: Contact formulier niet gevonden.