Zaterdag 21 oktober spelen twee groepen van Improfessioneel, Oranje en Blauw, een wedstrijd met elkaar in Theater In de Steeg.

Improfessioneel Samen 21 oktober 2017

De groepen zijn al jaren van plan eens samen het toneel op te gaan, dus ze hebben er enorm veel zin in. Dat belooft dus een avond te worden waarbij het enthousiasme van het toneel spat.

Jouw rol

Het publiek bepaalt de input van de scènes, dus alles ontstaat ter plekke, niks is van te voren ingestudeerd. Dat maakt het zowel voor het publiek als de spelers een verrassende avond.

De avond

Wat er precies gebeurt op het toneel kunnen we dus nog niet voorspellen, maar we kunnen wel beloven dat je flink zult lachen, geraakt zult worden, situaties zult herkennen of juist erg verrast wordt.

Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze is de bar open. Daar is het vaak nog lang gezellig. Alle rollen achter de schermen worden door onze eigen leden vervuld, dus de barman/-vrouw kun je een volgende keer weer op het toneel tegenkomen (net als de lichtman, de kassièr(e), de schoonmaker en de presentator).

Praktisch

Tijden: De deuren gaan open om 20:00 uur en de voorstelling begint om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur (inclusief korte pauze).

Locatie: Theater In De Steeg, Westeinde 165 a, Den Haag

Tickets: Tickets kosten € 7,50 per stuk (toegang is gratis voor leden van Improfessioneel). Wij beschikken helaas niet over een pinapparaat, dus maak onze kassajuf of -heer blij en neem gepast geld mee.

Reserveringsformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.