Zaterdag 25 november speelt groep Bordeaux van Improfessioneel een wedstrijd tegen TarTrek uit Haarlem in Theater In de Steeg.

171125 Improfessioneel Bordeaux vs Tartrek

De groepen hebben al eerder met zeer veel plezier tegen elkaar gespeeld, dus het belooft een avond te worden vol leuke scènes.

Improvisatie

In deze voorstelling wordt elke scène geïmproviseerd aan de hand van suggesties uit de zaal, dus je hebt als publiek veel invloed op het verloop van de avond.

Hierdoor staat dus niets vast, behalve dat het een voorstelling wordt vol humor, emotie en verrassingen.

Vereniging

Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze is de bar open. Daar is het vaak nog lang gezellig. Alle rollen achter de schermen worden door onze eigen leden vervuld, dus de barman/-vrouw kun je een volgende keer weer op het toneel tegenkomen (net als de lichtman, de kassaman/-vrouw en de presentator).

Praktisch

De deuren gaan open om 19:30 uur en de voorstelling begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur (inclusief korte pauze).

Deze voorstelling wordt gespeeld in Theater In De Steeg, Westeinde 165a, Den Haag.

Tickets á € 7,50 per stuk (toegang is gratis voor leden van Improfessioneel). Wij beschikken helaas niet over een pinapparaat, dus maak onze kassajuf of -heer blij en neem gepast geld mee. Reserveer je kaartjes door het reserveringsformulier hieronder in te vullen.

Tot zaterdag 25 november!

Reserveringsformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.